Tuin

Rond een met riet gedekt koetshuis uit 1850 ligt deze sfeervolle tuin die een natuurlijke uitstraling heeft. Komende vanuit de beschaduwde zijtuin verrast het zicht op een grasveld, aflopend naar een brede vijver die overloopt in de wetering, overschaduwd door een oude lindeboom. Over het water ligt een bloementuin met lage beukenhaagjes en een weitje met een oude appelbomen. De tuin is het mooist als hier in het voorjaar fluitenkruid, daslook, vergeet-mij-niet, koekoeksbloem, judaspenning, primula’s en bolgewassen bloeien.

Bezoek
De tuin is voor bezoek geopend van half april t/m eind juni, de voorjaarstuin is dan op zijn mooist. Donateurs van de Nederlandse Tuinen Stichting en tuinclubs zijn van harte welkom. Wel graag even afspreken via het contactformulier.

Entree: €4,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs van de Nederlandse Tuinen Stichting is toegang gratis, althans voor zover zij niet als lid van een tuinclub komen.

Route: A27 Hilversum-Utrecht, afrit 32 Bilthoven-Maartensdijk, volg afslag Groenekan enkele kilometers. Bij stoplicht links Groenekanseweg in, over spoor, derde weg links. Veldlaan 7 is het vijfde huis aan de linkerhand. Parkeren is mogelijk op de Veldlaan.

Djoeke van Zwetselaar
Veldlaan 7
3737 AM  Groenekan

+31 (0)6-53766413
info@djoekevanzwetselaar.nl

SHARE

Copyright © Djoeke van Zwetselaar 2024   |   Design en Development door WebTwister.nl